Konsultintervju med Vårdbrons barnmorska Lena!

Säg hej till Lena, en av fantastiskt barnmorska! 

Vår konsult Lena arbetar som Barnmorska och hon svarade på några frågor om hur hon började arbeta inom bemanning! Läs svaren nedan:


Hur kommer det sig att du övergick till bemanning och vad tycker du är det bästa med det?

”Jag ville ha bättre arbetsförhållanden och schema än vad min förra arbetsplats kunde erbjuda mig. Även möjligheten att vidareutveckla mig var också en stor del till att jag övergick till bemanning. En annan stor anledning var att jag ville bestämma över min tid och göra det jag vill utanför arbetet. Jag kände även att jag under en stor del av livet alltid anpassat mig efter andra och att det var viktigt för mig att välja själv, utifrån vad jag ville. Det har nu gått ungefär fem år sedan jag på egen hand gick ut i livet inom vårdbemanning.”

Hur tycker du att samarbetet med Vårdbron är?

”Jag gillar när man har en rak och ärlig dialog vilket jag har med min bemanningsspecialist Patrik och är väldigt nöjd, Vårdbron erbjuder snabb kommunikation vilket passar mig bra.”


Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför? 

”Ja det skulle jag absolut, med anledning av att jag uppskattar dialogen med Patrik och Vårdbron som företag, det är en rak och ärlig kommunikation där man står för vad man säger, jag är mycket nöjd.”

Tack för dina fina ord, Lena!

IMG_5379