Farmaceut

Farmaceut

fredrik-ohlander-YAj4gy7jbLo-unsplash (1)

Anpassade jobbmöjligheter för dina unika behov

Som farmaceutkonsult hos oss får du alltid möjligheten att bestämma var, när och hur du vill arbeta tillsammans med din personliga kontaktperson, utifrån dina unika förutsättningar och preferenser. För att kunna arbeta som farmaceut på Vårdbron behöver du vara legitimerad apotekare eller receptarie och känna dig trygg i din yrkesroll. 

Vi erbjuder bemanningsuppdrag över hela landet, allt från långa, kontinuerliga uppdrag till kortare, mer flexibla alternativ med förmånlig lön.

Välj själv hur du vill arbeta – som löntagare eller egenföretagare. Som löntagare är du alltid skyddad genom LÖF och andra relevanta försäkringar.

Är du mer intresserad av en fast anställning? Vi erbjuder även rekryteringstjänster, allt för att matcha ditt önskemål med kundens behov. 

En personlig kontaktperson
Din personliga kontaktperson är alltid tillgänglig för dig som konsult och svarar mer än gärna på alla dina frågor och funderingar.
 
En trygg och engagerad arbetsgivare 
Vi brinner för att du som konsult ska känna dig trygg, inte enbart med oss som arbetsgivare utan även hos vår uppdragsgivare. Medan du tar hand om andra tar vi hand om dig.
läkare

Processbeskrivning

Intresseanmälan

Du lämnar enkelt en intresseanmälan genom länken ovan.
Eller kontakta oss direkt på telefon.

Telefonintervju

Vi hör av oss dig till för en intervju och ser över vad du har för erfarenhet, 
preferenser och önskemål för framtida uppdrag.

Välj uppdrag

Bemanningshandläggare tar fram förslag på uppdrag
utifrån din kompetens och dina önskemål.

Kvalitetskontroll

Du kommer få skicka in ditt CV tillsammans med två referenser, varav minst en chefsreferens. Vi genomför också en kvalitetskontroll i form av IVO, inspektion för vård och omsorg och HOSP, Socialstyrelsen.

Tjänstgöring

Under tjänstgöringperioden kan du alltid kontakta din personliga
handläggare om du har några som helst frågor eller funderingar.

Tidrapportering

Efter avslutad arbetsvecka fyller du i din tidrapport och får den signerad av verksamheten. Sedan skickar du in den till din kontaktperson på företaget.

Utbetalning

Löneutbetalning sker två gånger i månaden, du kan välja att få utbetalning den 15:e och/eller 25:e. Är du fakturerande konsult erbjuder vi 14 dagars betalningstid.

Uppföljning

Efter avslutat uppdrag gör vi en utvärdering tillsammans.
Hur har allting fungerat?
Hur kan Vårdbron bli ännu bättre?