Konsultintervju med vår Biomedicinska Analytiker, Reaheen!

Säg hej till Reaheen, en väldigt duktig Biomedicinsk Analytiker!

Reaheen har arbetat som Biomedicinsk Analytiker i drygt tre år och testade på sitt första bemanningsuppdrag genom Vårdbron under 2022. Nu har vi fått chansen att prata med henne om hennes tid som konsult och hur hon upplevt den.

Hur kommer det sig att du började arbeta inom bemanning?
Det var faktiskt av en slump jag började arbeta inom bemanningsbranschen. Jag jobbade inom den privata sektorn som Biomedicinsk Analytiker och tyvärr gick det bolaget jag arbetade på i konkurs. I samma veva fick jag kontakt med George och Vårdbron, som hade ett uppdrag som passade mig!

Var övergången från en fastanställning till konsult inom bemanning så som du förväntat dig?
Jag hade egentligen inga förväntningar på hur det skulle vara att gå från anställd till att börja arbeta som konsult. Men jag har bara blivit positivt överraskad över hur det är att jobba som konsult inom bemanning.

Vad är skillnaden på att arbeta som Biomedicinsk Analytiker som konsult gentemot att vara anställd?
Det är faktiskt ganska stor skillnad! Främst när det kommer till arbetsuppgifterna. Som anställd jobbar du oftast med flera olika arbetsuppgifter och täcker upp där det behövs. Det förväntas ofta att du ska vara ansvarig för något område, även om det inte är det man helst jobbar med. Som konsult har man en större valmöjlighet när det kommer till vad man vill jobba med eftersom det kan presenteras i presentationen till verksamheten. Dessutom kan man fokusera på enbart på det kliniska arbetet – det jag tycker är roligast!

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?
Ja! Eller det har jag redan gjort till och med! Jag är väldigt nöjd med George som bemanningsspecialist. Han är snabb på att svara, även om jag hört av mig på kvällen, är lösningsorienterad och ser till att jag som konsult är nöjd med både uppdraget och att allt runtomkring fungerar som det ska. Har inte ett enda ont ord att säga om vare sig George eller Vårdbron.

Stort tack för dina fina ord, Reaheen!