Flexibla vårdmöjligheter i Södertälje & Nykvarn med Vårdbron!

Vår nya satsning som leverantör för arbetsterapeuter, fysioterapeuter och sjuksköterskor i Södertälje och Nykvarn öppnar upp spännande möjligheter för dig att ansluta till vårt expanderande team. Hos Vårdbron får du möjligheten att själv styra var och när du vill arbeta, samtidigt som vi fortsätter växa och utöka vårt nätverk av dedikerade vårdprofessionella runt om i landet.

Varför välja Vårdbron?

  1. Mångfald av Uppdrag: Utforska en mångfald av uppdrag inom olika vårdmiljöer, från sjukhus till äldreboenden och hemvård. Vi erbjuder en variationsrikedom som utmanar och berikar din yrkeserfarenhet.

  2. Flexibilitet: Vi förstår vikten av flexibilitet och skräddarsyr arbetsscheman efter dina personliga och professionella behov. Hos oss kan du anpassa din arbetsdag för att få balans i livet.

  3. Trygg och Engagerad Arbetsgivare: Din trygghet är vår prioritet. Vi strävar efter att du ska känna dig säker, både i relationen med oss som arbetsgivare och i ditt uppdrag. Medan du fokuserar på patientvård, tar vi hand om dig.

  4. Gör Skillnad: Varje vecka gör du mer än att erbjuda vård – du stödjer även Barncancerfonden. Vi skänker en del av vår vinst för att bidra till en meningsfull skillnad i samhället.

  5. Om du är en arbetsterapeut, fysioterapeut eller sjuksköterska som söker efter spännande bemanningsmöjligheter, tveka inte att kontakta oss idag. Upptäck hur du kan bli en viktig del av Vårdbrons växande gemenskap och samtidigt göra skillnad för dem som behöver det mest.