Konsultintervju med sjuksköterskan Rebecca!

Konsultintervju med Rebecca!

Vi har haft nöjet att sitta ned med en av våra fantastiska sjuksköterskor för en konsultintervju. Hör Rebecca berätta om hennes resa och erfarenheter som bemanningssjuksköterska genom Vårdbron och med Agnes som bemanningsspecialist. Här får ni en inblick i vad som lockade henne till bemanningsbranschen och hur hennes erfarenheter har varit så här långt!💜

Vad jobbar du med och vad uppskattar du mest med ditt yrke?

Jag har arbetat som sjuksköterska sedan 2018 och arbetat med Vårdbron inom bemanning på heltid i lite mer än ett år. Det jag uppskattar mest är känslan av att hjälpa människor och bidra till människors liv.

Vilken erfarenhet och kompetens tar du med dig från arbetet och vad lockade dig att börja arbete med bemanning?

Att man lär sig väldigt mycket av att vara på olika avdelningar och se hur dessa jobbar. Anpassa sig och komma in snabbt i rutiner. Till exempel när jag va i Sundsvall tillsammans med Agnes som var mitt första uppdrag.

Möjligheterna är att man kan styra över sin egen tid på ett helt annat sätt än som fastanställd, för mig som älskar att resa passar det perfekt. Man lär sig så mycket nytt om sitt yrke i och att man hela tiden går utanför sin comfort zone.

Vad skulle du säga till personer som är intresserade av att utforska en karriär inom bemanning, men som ännu inte har tagit det första steget?

Gör det! Jag har inte ångrat det en dag. Det är nervöst i början, men Agnes är så otroligt genuin och ärlig.

Vad lockade dig specifikt till att ansluta dig till Vårdbron, och hur har den erfarenheten varit för dig?

Det var Agnes, hon gav en otroligt ärlig bild från start och mycket bra information. Hon är väldigt genuin och det kändes som att hon och Vårdbron ville att det skulle gå bra för mig som person. Agnes är verkligen med hela vägen och svarar på alla frågor oavsett vad det gäller vilket känns väldigt tryggt.

Skulle du rekommendera Agnes och Vårdbron som arbetsgivare till en vän eller tidigare kollega? Om ja, vilka faktorer tycker du gör Agnes och Vårdbron till en bra arbetsgivare?

Ja! Det har jag redan gjort. Det bästa är att man verkligen märker att det är ett litet bolag där alla bryr sig om en väldigt mycket och genuint vill att det ska bli bra för en själv!

Stort tack för dina fina ord Rebecca, vill du också testa på livet inom bemanning? Tveka inte på att höra av dig till oss på:

📱 08 770 06 36

✉️ kontakt@vardbron.se