Sommaruppdrag inom kommun och Kriminalvården

Sommaruppdrag i kommunen och Kriminalvården

Vi har sommaruppdraget för dig!

Trots att vi bara är i mitten på februari och snön ligger utanför fönstren börjar det bli dags att planera hur du vill arbeta i sommar. Vi ser redan nu stora behov från både kommuner och Kriminalvården, som vill sätta sin bemanning till sommaren i god tid. Vi rekommenderar dig att göra detsamma! 

Fördelen med att redan nu boka upp sig på sommarens uppdrag är att det finns stora valmöjligheter eftersom de flesta kommunerna släpper sina behov ungefär samtidigt. Väljer man att vänta med att boka in sig på ett uppdrag finns risken att de städer som du vill arbeta i har hunnit täcka sina  behov. Kontakta oss redan idag! 

Kriminalvårdens rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen för dig som är intresserad av att arbeta inom Kriminalvården skiljer sig något åt från den traditionella rekryteringsprocessen inom bemanning. Det gäller främst vissa säkerhetsrelaterade åtgärder, så som att vi behöver kontrollera ditt registerutdrag samt säkerhetspröva dig. Nedan följer processen kring hur du blir redo för att arbeta i Kriminalvårdens lokaler.

Givet processen med att vi behöver originalblanketterna kommer det att ta längre tid än den traditionella rekryteringsprocessen. Utöver detta tar säkerhetsprövningenen viss tid, vilket vi behöver ta hänsyn till i samband med att vi kommer i kontakt med dig som är intresserad av dessa typer av uppdrag. Detta är något som vi informerar dig om i samtal med din bemanningsspecialist. Självklart är du inte bunden till varken Kriminalvården eller oss förrän ett  uppdrag är bokat. 

Låter det rörigt? Kontakta en bemanningsspecialist hos oss som förklarar processen mer ingående och som kan svara på dina  frågor!