Vi arbetar med farmaceuter!

Vi arbetar med farmaceuter!

Bemanning och rekrytering av farmaceuter

Det är med glädje Vårdbron kan förmedla att vi börjat arbeta med bemanning och rekrytering av farmaceuter!  

Inom kategorin farmaceuter tillhör både legitimerad apotekare och legitimerade receptarier och oavsett vilken utbildning du innehar av dessa två har vi jobbet för dig. Vi arbetar både med bemanning och rekrytering av dessa två kompetenser, så oavsett om du vill ha ett konsultuppdrag eller hitta en helt ny arbetsplats att bli anställd på är vi partnern för dig! 

Att jobba inom bemanning som farmaceut innebär att man hjälper till och stöttar upp hos någon av våra kunder under en förutbestämd tid. Tiden varierar beroende på uppdrag och kan vara allt från någon enstaka vecka till längre kontinuitetsuppdrag över flera månader. När man arbetar inom bemanning finns det en större flexibilitet i att anpassa uppdraget efter dig och dina villkor, däribland tjänstgöringsgrad. 

Är du istället intresserad av att få hjälp med att hitta din nästa anställning kommer vi arbeta utifrån rekryteringsperspektivet. I rekryteringsprocessen kommer du ha en tät dialog tillsammans med en av våra rekryterare. Genom samtal och intervjuer kartlägger ni din kompetens och önskemål, för att sedan matcha den mot våra kunders behov. Vid rekrytering kommer du bli anställd direkt hos en av våra kunder och får denne som din nästa arbetsgivare. 

Oavsett om du är intresserad av bemanning eller rekrytering kommer du få en personlig kontaktperson hos Vårdbron som tar hand om din process och finns tillgänglig för att svara på frågor och guida dig fram till målet. 

Vad behövs för att kunna söka jobb hos Vårdbron?

För att kunna arbeta inom bemanning eller vara med i en rekryteringsprocess genom oss behöver du som farmaceut uppfylla ett visst antal krav och inkomma med specifika dokument. Dessa listas nedan.

Om du är osäker kring något av kraven eller dokumenten som listats ovan eller vill boka in ett förutsättningslöst möte tillsammans med någon av våra konsultchefer eller rekryterare är du varmt välkommen att ringa eller maila oss. Alternativt kan du skicka in en intresseanmälan genom vår hemsida. 

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Urval av städer där bemanningsuppdrag finns